DE DESKUNDIGEN IN AIRCONDITIONINGOPLOSSINGEN VOOR APPARTEMENTEN & HISTORISCHE GEBOUWEN IN LONDEN ZIJN NU IN AMSTERDAM, DEN HAAG EN ROTTERDAM

Is er verteld dat je geen externe condensor kunt hebben? We hebben de oplossing

 • Is een buitencondensor niet toegestaan? Wij hebben de oplossing
 • Perfect voor montage in appartementen en monumentale historische gebouwen
 • We kunnen tot drie ruimtes koelen met één compacte interne multi-split condensator
 • Volledig binnen uw appartement
 • Geïnstalleerd en onderhouden door gespecialiseerde FGAS-ingenieurs
 • Alles in nauwe samenwerking met u gedaan van begin tot einde

Bel ons op 0032 240 19261 en ontdek hoe we u kunnen helpen!

Al tien jaar lang zijn wij actief in Londen om appartementen en historische panden te voorzien van airconditioning met onze volledig interne condensorsystemen die dezelfde kwaliteit en prestaties leveren als conventionele airconditioningsystemen met een condensor buiten. Al onze oplossingen zijn volledig intern en maken gebruik van de meest energie-efficiënte DC-invertertechnologie

We zijn heel blij dat we nu appartementseigenaren hier in AMSTERDAM, DEN HAAG en ROTTERDAM onze volledig interne airconditioningoplossingen kunnen bieden, netzo succesvol als in LONDEN.

Bel ons kantoor op 0032 240 19261, vraag een, terugbel verzoek of stel een vraag en ontdek hoe we u kunnen helpen.

Bekijk Case Study
EEN APPARTEMENT IN DE BUURT VAN HYDE PARK
Een case study voor de installatie van dc inverter watergekoelde interne condensors om twee appartementen in een beschermd gebied te conditioneren.

Bekijk Case Study
A CENTRAL LONDON APARTMENT
A case study for the installation of a multi-split dc inverter water cooled internal condenser to air condition four rooms in a new apartment.

Bekijk Case Study
EEN NIEUW APPARTEMENT IN WEST-LONDEN
Een case study voor de installatie van dc omvormer watergekoelde interne condensor om drie kamers in een modern appartement te koelen.

ONZE BESTE OPLOSSING, (VOORAL VOOR APPARTEMENTEN) … WATERGEKOELDE INTERNE CONDENSATOR AIRCONDITIONINGSSYSTEMEN

 • Alles is ingesloten in uw eigendom
 • Ideaal voor achteraf passen in appartementen en monumentale gebouwen
 • koelunit is gemakkelijk te verbergen
 • ● We kunnen koelen tot drie ruimtes van een compacte interne multi-split condensator
 • Verschillendekamerunit-opties
 • Ontvochtigtzowelalskoelt
 • i-FEEL-temperatuurregeling die dichter bij u staat, standaard op alle interne condensorsystemen
 • GEEN BUITEN CONDENSOR

Bekijk onze meest populaire producten

AIRCONDITIONING ZONDER BUITENUNIT

Is u verteld dat u geen airconditioning kunt hebben, omdat u geen externe condensor mag installeren? Als je dat hebt, ben je hier aan het juiste adres! Het leveren en installeren van airconditioning zonder buitenunit, kunnen wij 100% garanderen een airco oplossing die geschikt is voor u en voor uw eigendom.

 

GEEN VERGUNNING VEREIST

Om ze geschikt te maken voor allerlei soorten eigenschappen, is er meestal geen bouwvergunning vereist voor onze autonome airconditioningsystemen. Neem contact op met ons op 0032 240 19261 of vraag om een terugbelverzoek of stel een vraag.

Cool Youkomt naar Nederland!

AL HET VASTGOED KAN PROFITEREN VAN AIRCONDITIONING ZONDER BUITENUNIT

Keer op keer komen we klanten tegen die zijn verteld dat ze geen airconditioning kunnen hebben. Of dit een probleem is vanwege een gebrek aan ruimte, vanwege de beschermde status van een gebouw of vanwege de noodzaak van een bouwvergunning, we begrijpen dat dit zeer frustrerend kan zijn. Maar met onze op zichzelf staande airconditioningsystemen kunnen wij u van dienst zijn.

Of u nu in een appartement woont of in een historisch gebouw of een woning in een beschermd gebied woont of werkt, onze airconditioning zonder buitenunit is het antwoord omdat het meestal geen bouwvergunning vereist en in bijna alle soorten gebouwen kan worden aangebracht.

We hebben de kennis en ervaring om de specifieke uitdagingen aan te gaan die voortvloeien uit de aanpassing van autonome airconditioning in moderne appartementen en ook te voldoen aan de uitdagingen van het installeren van airconditioning in oudere en geklasseerde gebouwen.

Om tegemoet te komen aan de specifieke uitdagingen van het leveren van airconditioning aan uw woning, zijn al onze airco-oplossingen ontworpen op maat en afgestemd op uw behoeften. Om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van de koele en comfortabele voordelen die airconditioning biedt, zijn onze bekwame installateurs hier om u een op maat gemaakte oplossing te bieden.

We hebben al veel mensen in een vergelijkbare situatie geholpen en zijn hier om u een oplossing voor airconditioning te bieden.

STEL EEN VRAAG

Bij Cool You zijn we er trots op dat we de best mogelijke service bieden. Neem contact met ons op en onze algemeen directeur Julian Peyser, of onze technisch directeur, Savva Zacharia, neemt binnen één werkdag contact met u op om u te helpen.

  Waar heb je over ons gehoord:

  [cf7sr-simple-recaptcha]