EEN appartement met uitzicht op HYDE PARK W2terug naar case studies

Een case study voor de installatie van DC inverter watergekoelde condensors naar airconditioning twee appartementen in een beschermd gebied

Voor elk project hebben wij het volgende geïnstalleerd:

1 x 7 kW watergekoelde DC-omvormer interne condensor
3 x 3,5 kW watergekoelde DC-omvormer interne condensors

Deze dienden:

1x 7kw (24.000btu) DC-omvormer, koelkanaaleenheid
3x 3.5kw (12.000btu) DC-omvormer koeling hoge muureenheden

Het project:

De installatie van watergekoelde DC inverter watergekoelde condensors in twee appartementen met uitzicht op Hyde Park in het centrum van Londen.

Beide appartementen hebben een aanzienlijk glasoppervlak en worden erg warm. Omdat ze zich binnen het beschermde gebied van Bayswater bevonden, in de City of Westminster, mochten de eigenaars geen traditionele externe condensatorbox plaatsen. Ze mochten ook geen gaten boren in de buitenmuren van het gebouw.

Als onderdeel van een complete renovatie wilden de klantenairconditioning in drie slaapkamers en de woonruimte. De enige oplossing die beschikbaar was, was ons DC-omvormer watergekoelde interne condensor-airconditioningsysteem, waarmee alles binnen de appartementen kon blijven.

In beide gevallen werden kleine watergekoelde condensors geplaatst in elk van de drie en-suite badkamers om energiezuinige, stille gelijkstroomomvormers met hoge kasten in elk van de slaapkamers te leveren. Een verdere, krachtigere condensor werd in de keuken geplaatst om een onopvallende, verborgen kanaaleenheid voor de woonkamer te leveren.

Onze technici werkten nauw samen met de aannemers van de klant en waren in staat om de koelmiddelleidingen tussen de condensor en de kamerunits aan te sluiten voordat de valse plafonds werden geïnstalleerd, waardoor het hele systeem kon worden verborgen.

Er was geen bouwvergunning vereist voor onze airconditioningsystemen in deze appartementen.

STEL EEN VRAAG

Bij Cool You zijn we er trots op dat we de best mogelijke service bieden Neem contact met ons op en onze algemeen directeur Julian Peyser, of onze technisch directeur, Savva Zacharia, neemt binnen één werkdag contact met u op om u te helpen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]