Appartement IN een historisch gebouw, Noord-Londenterug naar case studies

Een case study voor de installatie van interne DC-inverter watergekoelde condensors naar airconditioning een groot duplex appartement met drie slaapkamers

Voor dit project hebben wij het volgende geïnstalleerd:

4 x 3.5kw DC Inverter watergekoelde condensors
1 x 5.3kw DC Inverter watergekoelde condensor
1 x 7kw DC Inverter watergekoelde condensor
1 x 5.3kw DC Inverter watergekoelde condensor
1 x 7kw DC Inverter watergekoelde condensor

Het project:

Dit appartement, gelegen in de historische 30 hectare grote parkachtige ontwikkeling van Princess Park Manor, een voormalig victoriaans ziekenhuis, is gelegen in de Londense wijk Barnet. Het gebouw is monumentaal (historisch) onder de Wet plangrengende (beschermde en beschermde gebieden) zoals gewijzigd vanwege zijn speciale architecturale of historische interesse.

Net als veel appartementen in monumentale (historische) gebouwen, wilden de eigenaren airconditioning, maar vanwege de bovengenoemde status mochten ze geen traditionele externe condensatorboxplaatsen. Cool, wij werden benaderd om voor dit project onze expertise in geklimatiseerde residentiële gebouwen in beschermde gebieden toe te passen.

De enige oplossing die beschikbaar was om dit appartement volledig te ventileren, waren onze interne condensor-airconditioningsystemen waarmee alles binnen het appartement konden houden.

Voor deze installatie werden vijf watergekoelde condensors geïnstalleerd hoog in het plafond van de stookruimte en één in een keukenkast om energiezuinige, stille DC-omvormers met hoge muureenheden te leveren aan drie slaapkamers, de keuken, de woonkamer en de mezzanine

Tijdens de vier dagen die nodig waren om volledig airconditioning in dit zeer grote duplex-appartement te installeren, kon ons technisch team de koelmiddelleidingen tussen de condensors en de kamerunits verbinden met behulp van de dakruimte en spouwmuren, waardoor alle leidingen verborgen konden worden . Gedurende de installatie was er zeer weinig verstoring van de bestaande decoratie of voor de klanten die er woonden. Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals gespecificeerd door HVAC en in overeenstemming met de strenge F-gasvoorschriften.

Er was geen bouwvergunning nodig om te passen in onze volledig interne airconditioningsystemen in dit appartement.

STEL EEN VRAAG

Bij Cool You zijn we er trots op dat we de best mogelijke service bieden Neem contact met ons op en onze algemeen directeur Julian Peyser, of onze technisch directeur, Savva Zacharia, neemt binnen één werkdag contact met u op om u te helpen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]