OVER COOL YOU

Onder leiding van onze oprichter, Julian Peyser, leveren en installeren we een reeks innovatieve, volledig interne airconditioningsystemen die zijn ontwikkeld voor diegenen die te horen kregen dat ze geen conventionele airconditioning met een condensor van buitenaf konden gebruiken.

Voor advies over airconditioning van uw woning of voor meer informatie over onze diensten kunt u ons bellen op 0032 240 19261 of een e-mail sturen naar info@coolyoudirect.nl

JULIAN PEYSER

Directeur & Hoofd Sales & Marketing
Julian Peyser richtte Cool You UK in 2006 op als een lokaal bedrijf in zijn woonplaats Stratfordupon Avon. Al snel werd duidelijk dat het merendeel van de vragen en zaken afkomstig was van residentiële appartementseigenaren in Londen. Hoewel veel van de functies van het bedrijf worden beheerd in Warwickshire, is het belangrijkste team van ingenieurs allemaal gevestigd in Londen, en Julian brengt daar veel van zijn tijd door. Julian werkt nog steeds in een zeer ‘hands-on’ stijl en heeft een passie voor klantenservice – hij is altijd beschikbaar als uw aanspreekpunt.
Samen met zijn team en zijn exclusieve productiepartners, onderzoekt en ontwikkelt Julian voortdurend de beste airco-oplossingen voor de markt van Cool You UK, op basis van hun prestaties en waar voor hun geld.

Savva Zacharia

Technisch directeur
Savva werd in 2012 geïntroduceerd bij Julian, en samen hebben ze jaar na jaar de activiteiten in Londen en het zuidoosten doen laten groeien. Savva, een gecertificeerde F-gas ingenieur, leidt een gespecialiseerd team van F-gas installateurs, die net zo comfortabel werken in de volledig afgewerkte appartementen en gebouwen van klanten, als aan renovatieprojecten en ontwikkelingen.
Als onderdeel van zijn rol werkt Savva ook nauw samen met onze productiepartners, informeert en adviseert over verbeteringen en nieuwe oplossingen om onze klanten verder te helpen.

Leigh Day

Financieel controleur
Leigh is Joint Managing Partner van Leigh Graham Associates en is verantwoordelijk voor alle aspecten van de Cool You UK-boekhouding. Leigh en haar team brengen een scala aan vaardigheden en advies aan het bedrijf, met name in deze huidige periode van snelle groei.

Chris Wheeler

Marketing & Design Consultant
Chris werkt nauw samen met Julian en is verantwoordelijk voor de dagelijkse bijwerking van de website van Cool You UK om deze voortdurend actueel en informatief voor alle bezoekers te maken. Chris ontwerpt ook op maat gemaakt marketingmateriaal en reclamecampagnes voor het bedrijf. Hij brengt een schat aan ontwerpervaring naar Cool You UK door zijn succesvolle ontwerpadviesbureau in Stratford-upon-Avon.

Jayne Hussey

Commerciële contracten & juridisch adviseur
Jayne is Senior Commercial Partner bij Mills & Reeve, met kantoren in Londen en Birmingham, plus partnerbedrijven in andere wereldsteden. Met haar ervaring, opgedaan gedurende vele jaren met zowel PLC’s als snelgroeiende MKB-bedrijven, adviseren Jayne en haar team van specialisten Cool You over alle wettelijke vereisten voor het bedrijf.

Joanna Peyser

Bedrijfssecretaresse
Hoewel ze geen actieve rol speelt in de dagelijkse gang van zaken, is Joanna, Julian’s vrouw, partner geweest in twee eerdere succesvolle bedrijven met haar man. Ze werkt parttime voor de Shakespeare Birthplace Trust en als aandeelhouder in het bedrijf houdt Julians voeten stevig op de grond, met een kijkopdracht in de ontwikkeling van Cool You UK. Als stadsbewoner met alle problemen van interne warmtewinst, late nacht met buiten veel lawaai, veiligheid, enz., Is Joanna gepassioneerd door airconditioning, met één van de Cool You UK-systemen elke avond – zomer en winter, in hun slaapkamer.

STEL EEN VRAAG

Bij Cool You zijn we er trots op dat we de best mogelijke service bieden Neem contact met ons op en onze algemeen directeur Julian Peyser, of onze technisch directeur, Savva Zacharia, neemt binnen één werkdag contact met u op om u te helpen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]